Om os

VORES HISTORIE

PURE DIAMONDS DENMARK er grundlagt i 2008 af Claus Pullich og Ole Rebner.


Vi leverer diamanter af en særdeles god kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Dette er muligt, da vi har et velfunderet leverandørnetværk, som vi gennem flere år omhyggeligt har opbygget via personlige relationer i Antwerpen.


En helt grundlæggende parameter for vores forretning er vores ønske om at yde en god, ærlig og ikke mindst personlig service. Vi lægger vægt på, at vi leverer det ønskede til aftalt tid. Tillid er et centralt begreb for os i relationen til vores kunder men også i forholdet til vores leverandører. En aftale er en aftale.

PURE DIAMONDS DENMARK er som udgangspunkt altid leveringsdygtig i diamanter i størrelserne 0,01-0,10 ct. i TW/VVS, W/VS og W/SI. Som en yderligere kvalitet i vores sten kan vi levere alle størrelser af brillanter i Hearts & Arrows (H&A).


Ved behov for andre typer af diamanter, har vi mulighed for hurtigt at hjemtage alle størrelser, slibninger, farver og kvaliteter via vores erfarne og personligt udvalgte, certificerede leverandører i Antwerpen. Prisforespørgsler på særlige ordrer har vi ligeledes altid et hurtigt svar på.

HEARTS & ARROWS?

BARE SPØRG OS.

VORES SENESTE BEDRIFT

MEDLEM AF DIAMANTBØRSEN I ANTWERPEN


PURE DIAMONDS DENMARK er den eneste danske diamantvirksomhed*), der er optaget som medlem af Beurs Voor Diamanthandel, Antwerp, som er blandt verdens ældste og mest prestigefyldte diamantbørser. Vi forvalter vores medlemskab med ydmyghed og stolthed, og det er samtidig din garanti for seriøsitet, professionalisme, dybdegående branchekendskab samt efterlevelse af højeste etiske standard – en aftale er en aftale!

   

*) pr. juni 2016

VORES PRODUKT

DERFOR STÅR VI INDE FOR VORES KVALITET


PURE DIAMONDS DENMARK forhandler udelukkende sten fra certificerede forhandlere, ligesom alle vore diamanter er kontrolleret ved Hoge Raad voor Diamant (HRD) i Antwerpen, forinden de sendes til os.

PURE DIAMONDS DENMARK lægger vægt på troværdighed og den personlige kontakt til vores kunder!